Bestanden

Jouw behandelteam heeft veel informatie over diabetes. Zij willen dit graag met je delen. Zo weet je zeker dat de informatie die je leest betrouwbaar is. En je kunt het makkelijk terugvinden op het moment dat jij wilt.

Bij 'bestanden' is informatie over diabetes, behandeling en belangrijke randzaken terug te vinden. De informatie bestaat uit documenten die zijn opgesteld door het diabetesteam. De bestanden zijn ingedeeld in verschillende onderdelen. Wanneer op het mapje wordt geklikt, komen de bestanden tevoorschijn.

Bestanden geeft de mogelijkheid om een databank van informatie op te bouwen. Als team vormt dit een centrale plaats om betrouwbare informatie te verzamelen. Jij als gebruiker kunt de bestanden inzien wanneer je wilt. Je behandelaar kan je online of tijdens een consult gericht doorverwijzen naar een, voor jou, relevant bestand.

Bestanden kunnen een MS Word, PDF of Excel bestand zijn. Als je wilt kun je het bestand ook op je eigen computer opslaan. Bij de bestanden kan ook een filmpje staan, of een link naar Youtube.